Klanternas klant

Det är jag det.

Jag råkade radera några av bilderna i min bildbank och jag är inte så tekniskt så att jag får tillbaka dem i de inlägg där de hör hemma. Så därför lägger jag in den i ett alldeles eget inlägg, troligen det sista i 2008.


Dricker jättestor latte på Stinsen! 


Testar nya gåstolen fast han inte riktigt når ner med tårna!


Kollar julskyltning på NK mellan matningarna.


NK-granen...


Bullbak sen jäsa i soffan..


Syskonkärlek!


Efter badet!


Mammas älskling...


Såja. Ska inte strula till det igen...

Puss & Kram.

Tillbaka...

En del bloggare snackar om att sakna inspiration. Jag saknar nog mer än så...eller jag vet inte...jag har glömt att blogga. Inte helt och hållet men när jag kommit ihåg det har jag tänkt "sen", åsså har det inte blivit av ändå.

Men, men...det är väl okej att ta paus i juletider..?

Nåja.
Vår julafton tillbringade vi hos min mor i norr. Lugnt, skönt och snöigt. Jag fick den vita jul som jag önskat...



På juldagen åkte vi hemåt igen. Bilresan gick rätt så bra....Junior var lite otålig sista milen - och det kan man ju förstå.



Annars har julen varit lugn. Det är bara skönt att vara ledig, även om jag har varit hemma från jobbet rätt länge nu är det annorlunda och extra skönt när min man också är hemma. En tradition som vi haft senaste åren är att vi på juldagen går en promenad i Gamla stan. Det är så lugnt och fint.... Promenaden avslutas med en latte och tillbehör på ett fik som heter Sten Sture. Supermysigt! Eftersom vi inte var på hemmaplan på juldan fick det bli en tur in den 27:e. Då kunde juniors (halv)syskon och farmor hänga med.



Idag är det 2008´s sista dag och det nalkas nyårsmiddag här hemma.Vi ska äta 3-rätters, titta på tv och kolla fyrverkerier... Inte så avancerat vill säga men det får bli lite större nästa år när vi sitter i vårt nya fina hus!

På återseende & Gott slut på -08!!

Dagen blev bra trots sur kioskägare...

Jag tog faktiskt ditt råd Fru P - jag gick en långpromenad idag. Ingen monsterpromenad på flera timmar, men 1 timme blev det i alla fall.

Promenaden började dock inte så bra. Jag ville posta mina julkort och jag saknade 1 frimärke. Gick in på kiosken nere vid centrum och möttes av ägaren. Låt oss kalla honom...ja...Grumpy Grumperson. Jag ska inte gå in på exakt på det som sas...men låt säga att han gav mig en spydig kommentar och jag svarade på den... Ni som känner mig bra vet att det går rätt långt innan jag skäller på en för mig främmande människa. Andra kunder kommenterade också hans beteende när de gick ut ur kiosken.
Om man har ett serviceyrke där man står näsa mot näsa med folk hela dagarna och är på så fruktansvärt dåligt humör, ska man stanna hemma!

Nåja...när jag hade ringt min man och min bror för att ventilera hela historien så kändes allting mycke bättre.

Eftermiddan blev mysig med en lång vilostund under filt med V alldeles nära...

Imorgon tänkte jag inhandla lite julklappar. Få det mesta klart... Ska jag vara ärlig så är det ganska många klappar som jag måste köpa. Varför är det så att jag ALLTID är i sista sekunden. Det är flera år som jag har sprungit runt med panik i affärerna precis när de är på väg att stänga den 23:e. I och för sig...jag är nog inte ensam, jag tror att jag kommer att märka det imorgon!

Jag avslutar med lite bilder från helgen som var....


Dricker jättestor latte på Stinsen!  


Testar nya gåstolen fast han inte riktigt når ner med tårna!


Kollar julskyltning på NK mellan matningarna.


NK-granen...


Trött.

Jag har inte skrivit på några dar... Oftast när tiden finns, saknas orken. Jag är så sjukt trött på kvällarna nu för tiden. Lilleman väcker mig fortfarande 2 ggr/natt när han är hungrig. Det går rätt bra för det har ju blivit en vana, men det är just det att natten blir liksom upphackad i små bitar. För även om han inte ska äta så vaknar jag för minsta lilla gny... Och inatt jag fick känna av att han börjar få tänder. AJ!

Vad ska jag göra imorgon? Baka kanske? Gå långpromenad? Shoppa julklappar?
Jag tar gärna emot tips... =)

Nu måste jag verkligen sova.


Bullbak sen jäsa i soffan...

Har just bakat saffransbullar... V har legat helt utslagen i soffan under tiden...han sov säkert 2 timmar! Då kan man ju bara inse vilken natt detta kommer att bli =(.

Nu är det soffan och mys med knodden. Jag hade ju tokfel förut - det är inte alls Idolfinal (så stor koll hade jag). Tror att jag kollar på "På spåret" istället. Det känns som att det ger mer. Eller...jag vet inte. Börjar jag bli gammal?

Nåja...jag återkommer!


Dålig humor?



...ja kanske...men jag tycker det här är så roligt (sann skadeglädje?). Här ser man konsekvenserna av att ge nån ett hemligt ökennamn - helt plötsligt slinker det bara ut!

Nu är det jul här i vårt hus...!

Idag har jag varit ganska produktiv, om jag får säga det själv. Jag har äntligen julpyntat lite (vilket jag måste erkänna är superkul när man väl har börjat), renbäddat, tvättat, torkat och vikt tvätt, gått promenad med vagnen och shoppat lite...*pust*!
Shit, va präktigt det där lät...men jag lovar - det är långt ifrån varje dag det händer! Skönt att ha det gjort i alla fall.


Fina bär på kvist som jag har varje jul!

Imorgon är min man på julfest med sitt gamla jobb. Så det blir fredagskvällsmys för mig och lille V.

Bröstmjölk för honom och popcorn och cola zero för mig.

Kanske Idol-final... Kanske.

Husägare på papper!

Igår kväll skrev jag ett långt "jag-tycker-inte-måndagar-är-så-hemska-längre-eftersom-jag-njuter-av-min-mammaledighet-och-har-lördag-hela-veckan"-inlägg.

Då hakade min dator upp sig. Totalt stillestånd. Mitt inlägg blev ett minne blott....

Nåja...Idag har vi blivit husägare. Det känns så jäkla spännande! När vi hade signerat köpekontraktet satt vi ner med arkitekten och gjorde grovjusteringar på ritningarna. Det är så sjukt roligt att sitta och bestämma hur allt ska se ut - flytta en vägg här och ändra några fönster där...bara fantasin sätter gränser (och i vissa fall plånboken också). Nästa steg är att vänta på nybyggnadskarta från kommunen, vilket kan ta några veckor...

I helgen som gick var mina bonusbarn hos oss. V är ju ganska liten än (5 mån förra veckan), men han tycker om att träffa sina syskon. Det blir lite mer liv och rörelse här hemma och det gillar han! .  
Lillens första tand har tittat fram! Som ett litet risgryn syns den där i underkäken. Kliar gör den säkert, men jag har inte märkt så mycket på honom än.

Imorgon har jag inte planerat in något speciellt. Jag tänkte städa och julpynta lite...och då menar jag LITE. Jag gillar verkligen julen men brukar inte pynta och fixa så mycket hemma. Blir kanske annorlunda nästa år i huset och V är lite större...?


Nu ska jag koja. Over and out.

RSS 2.0