Syskonbesök, bebissnor och Lets Dance...

Ursäkta uppehållet. Det har varit mycket den här veckan.
Min bror och hans son (som är född 1 vecka efter våran lille) kom hit i måndags och sov över en natt. Jättetrevligt verkligen! Barnen såg dock inte så mycket av varann eftersom de turades om att sova...men lite lek blev det...

        

Synd är det att barn ska kladda så mycket. Suga och slicka på allt verkligen... Saliv överallt och små virus sprids som bara den. Båda killarna ligger nu sjuka i feber, snuva, kass mage.... Stackars dom! Hjärtat blöder verkligen när ens lilla bebis skriker och ser ut att må riktigt kass. Hoppas båda blir bättre snart.

I onsdags var vi hos våran tänkta köksleverantör, Scandinavian Kitchen. Det var det andra mötet hos dom och kvinnan som är vår kontakt hade gjort en offert samt ritningar i 3D baserat på våra önskemål. Det var fina ritningar och bra kvalitet på grejerna - men kök är inte billiga! Shit asså. Vi bestämde inget, utan vi ska fundera på om vi ska ta en annan leverantör av köket. Hos Ikea får vi säkert 3 kök till det priset, men får i så fall göra det mesta själva. Återkommer om det senare.

Och om det är någon som undrar angående förra inlägget... Offerten för rep av bildröret kom början på veckan: 11 956:- i det ingår en arbetskostnad på: 3968,75:-. Den timlönen - Ja tack!!

Ikväll har vi ätit en god middag och jag har faktiskt druckit mitt första vinglas på 15 månader. Gott!
Förutom att trösta och snutta med min sjuka 7 månaders, har jag tittat på Lets Dance. Jag tycker faktiskt att det är rätt kul...lättsam, enkel underhållning. Laila Bagge och Morgan "Kagge" äger.


Febrig kille somnar hos pappa!

Nu ska jag strax knoppa, för om det blir som jag tror så är jag snart uppe igen. Igår natt satt jag på vardagsrumsgolvet mellan 00:15-01.50 och lekte, eftersom det var en liten som var förhållandevis pigg då. Men det bjuder jag på...

Jag lovar att det dröjer inte lika länge till nästa inlägg =).
Sov så gott.  
  

Billigt med nytt bildrör...NOT!

Efter några dagar utan tv fick vi igår påhälsning av reparatören. Han plockade isär tv:n och konstaterade rätt snabbt att det var bildröret som var trasigt. Han knackade lite på det och fick det att fungera, men sa att livslängden på röret börjar ta slut och att vi måste köpa nytt. Inom ett halvår är det helt slut.

Mmm...just det...
Ett nytt sånt kostar 11 - inte kronor, inte hundra.

Tusen.11000:-

Mmm...just det...

J..la TV!

Vår dyra-och-inte-så-gamla-bang-olufsen-tv är PAJ.

Frun i huset (dvs undertecknad) tänkte vara klimatsmart och präntade in i alla familjemedlemmar att man ska stänga av tv:n på tv:n och inte bara på fjärren.

I söndags morse ville den inte starta. Läste sedan i instruktionsboken att "den är konstruerad att vara i stand-by läge när den inte används. För att underlätta användandet av fjärrkontrollen är det viktigt att den förblir påslagen". Gräns på mig. Nu har den hakat upp sig eller nåt. Eller så är kanske bildröret paj. Vilket som så suger det.

Vet inte vad det kan va, men sur blir jag. Imorgon kommer en reparatör hem till oss, för att packa den 70 kilo tunga tv:n i bilen kommer inte på fråga. Dyrt blir det säkert...

Morr.... 

Pyssel

Att vara mammaledig betyder inte att man är ledig. Det vet nog alla som varit det nångång. Förutom att ta hand om en liten bebis, med blöjbyte/matning/promenader/mm, ska man "ta hand" om sig själv och gärna sköta markservicen hemma. För mig går det för tillfället superbra o allt rullar på...
 
Så bra att jag börjat pyssla med smycken igen. Vi får se hur länge det håller i sig men just nu är jag grymt taggad och ideérna bara kommer.

Måste erkänna att jag mellanåt älskar att pyssla. Jag målar/tecknar, syr, gör smycken och figurer av lera....

Nästa grej blir att sticka eller virka. Jag är grymt taggad. Töntigt eller?

Jag återkommer i ämnet.... Till sist lite bilder på smycken jag gjort tidigare.

  





RSS 2.0