Macbook!

Jag har en ny leksak. En ny dator. Trodde inte jag skulle tycka det var så kul....but I like!!! A lot!

Mac är lite annorlunda än Pc, så det tar ett tag att lära sig. Ska åka in till Västermalmsgallerian på torsdag för att lära mig allt om Iphoto.

Gräns på mig!

 


Min personlighet... tydligen..

Din personlighetstyp:

Populära och känsliga, med enastående social kompetens. Utåtriktade och empatiska. Uppriktiga och ärliga i sin strävan att förstå hur andra mår. Tycker i allmänhet inte om att vara ensamma. Ser allt ur ett mänskligt perspektiv och ogillar objektiv analys. Mycket framgångsrika i att hantera relationsproblem och att leda debatter. Vill vara till nytta för andra och sätter troligen andras väl före sitt eget.


Karriärer som skulle kunna passa dig:

Lärare, konsulter, psykologer, socialarbetare, personalvetare, präster, affärsbiträden, säljare, HR-personal, direktörer, eventkoordinatorer, politiker, diplomater, skribenter, skådespelare, designers, hemmafruar/hemmamän, musiker.

(Får väl bli hotelldirektör istället för hårt arbetande ekonomi ass =))

Testa ni också..

http://se.41q.com/



Jag är tillbaka...igen

Efter en extrem respons på kommentatorsfältet och press från både höger och vänster så bloggar jag lite till!

Shit va ironisk jag är!

I dag kom min man hem lite tidigare än vanligt så vi hann med en kvällspromenad innan solen gick ner. Kallt men mysigt. Viggo besökte för första gången i sitt 9 månader gamla liv en lekplats!

 
-Ganska roligt men ändå lite skeptisk! Ser gungorna verkligen ut såhär?


Åkte rutchbana med pappa också...



Så vad mer händer...
Husprojektet går framåt. Vi har haft alla möjliga möten - med kommunen, med entreprenören, med vår kvalitetsansvarige.... det är mycket som ska gås igenom och mycket som ska klaffa. Känns som vi kommit en bit på väg nu... Huset är i alla fall under produktion o ska levereras om 10 veckor. Under den tiden ska det mätas, utstakas, borras, schaktas, gjutas, etc... på tomten. Så här ser det ut nu på tomten:
     
De har börjat bygga på tomten bredvid vår, och förhoppnings är de klara när vi påbörjar vårt bygge... annars blir det ont om plats för alla byggkranar och så. Vi har 5 äppelträd på tomten och med lite tur kan vi låta ett par stå kvar. Men då måste jag lära mig beskära o sånt joks.... Har ni tips på sånt eller allmänna trädgårdstips tas de gääärna emot!!

Nu ska jag gå i säng! Min son har fått för sig att när det blir ljust är det dag o dags att gå upp. I morse var klockan 04:52 när jag slog upp ögonen och tittade in i hans grå/blå. Då stod han upp i spjälsängen och jollrade! Stört mysigt men sjukt tidigt!

Så nu är jag trött! Kram, puss o gonatt :)


Funderar på att lägga ner bloggen...

Har så oootroligt händelsefullt liv, svårt att hinna med allt. Många...många bollar i luften samtidigt! 

Med era galet många och stöttande kommentarer, för att inte tala om den skyhöga statistiken gör det svårt att ta beslutet...

Ska jag eller ska jag inte...??





I helgen blir det...





Det ska bli kul...

Idag har jag gjort det...äntligen!

Ikväll gjorde jag slag i saken och klippte min son. Jag har gjort det en gång tidigare och han är bara 8 månader.... Den här gången blev det lite kortare och mer som en frisyr.
Det var inte kaxiga mamman som gjorde det, kan jag säga! Det känns inte riktigt lugnt att "vifta" med en rätt vass sax runt ett huvud som ska titta åt alla håll samtidigt. Men det gick.
Han va så duktig. Och jag är nöjd!

Voilà!

RSS 2.0