Signat och klart!

Om 2 månader bor en spansk änkling i pensionsåldern i vår lägenhet och vi är glada och nöjda över att ha flyttat in i vårt nya hus!
Vi har skrivit på köpekontrakt idag och det känns sååå bra! Nu kan man lägga den stenen åt sidan och fokusera på det nya. Och jag ska på allvar inte städa speciellt mycket förrän flyttstädningen! Jag är så gudomligt trött på att städa och hålla skinande rent efter alla visningar.....

Tänkte lägga upp ett par bilder på projektet Adam håller på med. Han kämpar med målningen av huset nästan varje dag efter jobbet, och det går sakta men säkert framåt. Tack o lov har det varit sjukt bra väder..

Det blir svart och vitt.
Fint, fint, fint!
Jag skriver mer en annan dag....måste sova nu,  för dagen ska börja tidigt imorgon och en lång dag på jobbet väntar!
Avslutar med några Viggo-bilder från i helgen!

Ett steg fram, två tillbaka...

Ja.
Vad ska man säga...

Vi har tagit ett steg tillbaka igen. De som lämnat bud och var överlyckliga ena dan....tog tillbaka sitt bud och hoppade av andra dan. Fy fan vad jobbigt och tungt det kändes! Vi ville verkligen ha det här med lägenheten överstökad. Så nu är det bara att börja om - visning på söndag igen. Helvete!

Annars....Adam är duktig och målar på huset lite grann varje dag, så det går framåt. Kompletterande leverans från Faluhus (de delar på fasaden som var fel) har inte levererats än.... vi tjatar på dom och de har lovat att fasaden är intakt nästa vecka. Ja, ja...vi får väl se hur det blir med det! Insidan blir mer och mer klar - väggar har ställts upp, rör och el är dragna.... Great!

Viggo trivs bättre och bättre på förskolan för varje dag som går. Snart är det väl så att man har svårt att få med sig honom hem på em....han leker och har det så bra där!

Så summa summarum - A few positiv things and very much shitty shit. Trött på motgångar nu! Låt oss få lägenheten såld nu för bövelen!!!

Här är han som är värd allt! Han som är den lilla solstrålen i vardagen...(oftast =))
Vi hörs!

TJOOOOHOOOO!!!!

Vi har fått ett bud på lägenheten idag!
Men man ska ju inte ropa hej förrän man är över bäcken.... hoppas att buden blir flera och att ingen hoppar av. Vi hoppas att kunna skriva kontrakt innan veckan är slut.
Tumm-hållning av samtliga, tack!

Huset inifrån!

Det händer mycket nu.
Det ska planeras och bestämmas.
Vi har, under de senaste dagarna, fokuserat på el till huset. Både igår och idag har vi gått runt i huset och pekat, bestämt, ändrat oss och bestämt igen.... El, uttag, belysning, knappar, dimmers....bla bla bla...
Samtidigt har vi bestämt att vi ska ha 2 visningar till på lägenheten eftersom ingen riktigt har kommit till skott med att bjuda... Imorgon och på söndag ska vi visa den.
Så vi har plockat undan allt IGEN!
IGEN! Kan ni fatta?!

Hoppas verkligen att det kommer någon seriös köpare denna gången!

Sen är det ju det vanliga med jobb och förskola.... Allt är så roligt just nu men det tar på krafterna =).

Huset kommer iaf att bli jättefint tror vi. Att gå runt i huset och känna atmosfären var superkul, verkligen!

Avslutar med lite bilder inifrån!

Köket mot matplats och skjutdörrar/uteplats:
Köket åt andra hållet. Arbetsdelen...:
Vy från entredörr. Köket höger, vardagsrum längre fram till vänster och trapp upp:
Sett från tvättstugan. Mot entrén:
Övervåningen. Till höger blivande allrum, Adam går in i Felix blivande rum:
Taget från Felix rum ut mot allrummet:
Älskade Viggos rum! På andra sidan väggen ska vi ha vårat sovrum...:
Nå.... vad tycker ni??!

Förkylning från hell...

Fy, vilken hemsk förkylning jag åkte på! Om den kom med Viggo från förskolan eller om jag lyckades suga åt mig alla bacilusker när jag började jobba, vet jag inte... Men jag vet att den är jäkla svår att bli av med. Idag har jag inte snorat lika mycket som tidigare dagar, men fy fan vilken hemsk huvudvärk som fortfarande sitter kvar. Aj, aj, aj!!!!
Trots förkylning och annat gick vi ut och lekte lite tidigt i morse. Lite kyligt innan solen riktigt kommit fram, men ändå härligt och friskt...
Pappa är uppe på höga kullen! Hur kommer jag dit??
Klättra såklart! ...Men jag kan avslöja att det gick inte så himla bra. Fick ta trapporna vid rutschkanan istället... =)
Var är farsan?
-Tittut!
Många roliga saker att klättra på.
Imorgon åker vi nog till huset och målar med lite färgprover vi köpt.... kanske kommer det lite nya, uppdaterade bilder på huset sen...
Ciao.

Det är mycket nu...

Städat och fixat för ännu en visning. Gräns på att behöva gömma nästan allt man äger i garderober och under sängar!! Imorgon har vi en tredje mellan 17:30-18... Det var två som hade ringt mäklaren och sagt att de var intresserade men hade missat visningen, så därför får alla en ny chans imorgon.

Snälla!! Låt oss få lägenheten såld nu!!


Om ni vill kolla på den igen!!? =)


Nu blir det en snabb dusch och sen "Roast på Berns" på 5:an!

That´s my boy!

Viggo trivs bra på förskolan! Han är visserligen helt förkrossad när jag lämnar honom, men det värsta har lagt sig redan innan jag tagit på mig skorna i hallen. När jag hämtar honom har han hittills alltid suttit till bords och ätit mellis. Han är glad i mat, har de sagt....och sover gärna länge på eftermiddagarna... That´s my boy!!

Jag har jobbat två dagar nu... Jag verkligen trivs på mitt jobb! Bra arbetskompisar och roliga arbetsuppgifter. Sjukt skönt att kunna säga och känna så...

Nu ska jag ta mig en dusch och sen ska jag faktiskt gå i säng. Viggo höll mig vaken nästan hela förra natten. Han kunde inte koppla av...inte ligga still. Efter typ 3,5 timme av stånk och stök och grin somnade han om, då var klockan 04:40. Det händer mycket i hans lilla hjärna och kropp just nu...

Hur har ni det? Jag vill veta!!

RSS 2.0