HURR-jävla-A!

Såg ni Idol ikväll?

Jag har tittat lite sporadiskt, för som jag nämde i ett tidigare inlägg så är jag inte så imponerad av årets "Idoler". Men jag måste faktiskt erkänna att jag blev lite glad över hur det slutade. Skadeglad om ni så vill...
Men allvarligt...när Johan sjöng till den där tjejen i publiken...Vad var det för nånting??? Var det på riktigt? Om det nu var det, så kommer den tjejen inom den närmsta framtiden inse hur pinsam hon var just ikväll (särskilt när hennes kompis som satt bredvid skrek åt henne att tona ner). Hon skrek och grät som om det var en världskändis.... Hallå!?

Gräns på henne.

Nåja, nog om detta... Idag har vi blivit ägare av tomten. På riktigt. Vi mötte mäklaren och säljarna på banken för att skriva under efter det att styckningen blivit helt klar. Det känns spännande som bara den! Nästa vecka ska vi signa kontrakt på själva huset. Det är så himla stort!!

Nu är jag galet trött. Måste sova lite innan jag ska upp igen och mata lillen.

Sov gott.


Galet...

Pinsamt kan man tycka- men jag bjuder på det..

I söndags handlade jag på affären där vi bor. Vi kan kalla affären för Ica Kvantum.
Jag plockade snabbt ihop varorna och när jag hade betalat och packat kassarna gick jag mot utgången. Alla jag mötte tittade konstigt på mig! Nån log lite, nån annan stirrade bara...
När jag nästan var hemma märkte jag att tandborsten jag köpt hängde i min fina Indiska-halsduk. Mitt fram på bröstet, prydligt upphängt. Hur jag inte såg det är en gåta och hur den kom dit vet jag inte heller. Troligen när jag packade kassarna i all hast.

Önskar jag hade en bild...för det skulle ni vilja se.


900:- för att få nån sorts mintsmak på tänderna?

Idag har jag varit hos tandhygienisten. Jag tycker verkligen inte om att gå till henne. Hon plågar (!) mig i en halvtimme, och när hon är klar med det så frågar hon direkt hur jag vill betala!
-Kontant, Kort eller Räkning?
Jag vill inte betala!  Tala om att sparka på en som redan ligger.....

Nåja...nog om detta. Jag återkommer säkert i ämnet om 2 veckor när jag ska till riktiga "käftis" för att laga....

I övrigt har dagen varit bra... Jag har matat, bytt på, lekt med och "vilat" min son hela dan - det jag tycker mest om.

Nu ska jag sova. Hörs!



Han var så duktig!

Vi var med sonen på BVC och tog sprutor idag, 2 st - en i vardera låret.
Han var så duktig och cool! Kved till lite, men när han fick nappen att trösta sig med så var det onda som bortblåst =)

.. mammas älskling

Imorgon förmiddag ska jag göra det som jag minst av allt tycker om: Gå till tandläkaren. Eller snarare tandhygienisten. Hon kommer att slipa massa tandsten och allmänt bara plåga mig i en halvtimme. Tycker verkligen inte om! 

Nu ska jag äta en banan och sen sova =)
Godnatt...


Drömhuset!

För er som inte vet är vi mitt uppe i att bygga hus. Vi har sedan i slutet på augusti stått som ägare på en tomt i ett super-fint område, inte så långt ifrån där vi bor nu. 5 min gångavstånd till badplats och en stor lekplats över gatan.

Äntligen går det framåt i vårt husprojekt... På fredag ska vi skriva kontrakt med en husleverantör! Tomten är i det närmsta styckad och klar så det känns underbart att ta nästa steg - fastän det känns lite pirrigt...det är ju så mycket pengar.

Vi har så gott som bestämt hur huset ska se ut både utvändigt och invändigt, men lite justeringar på ritningarna blir det nog. I lördags var vi och kollade på braskaminer, för en sån vill vi ha. Tänk bara att kunna krypa upp i soffan med en knastrande härlig brasa i närheten när det är snöstorm ute som nu! Mysigt!
Typ en sån här vill jag ha....




Att bygga hus är, som jag förstått det, oftast en ganska lång och påfrestande process på många sätt. Vi hade det i åtanke när vi bestämde oss för att bygga eget, men vi tar det. Det ska bli jätteroligt och jag ser grymt mycket fram emot att inreda och få det precis som vi vill. 
Men som sagt...vi är bara i början nu, så jag lär återkomma många gånger om tankar och funderingar kring projekt Drömhuset.   
That´s all for now!

Skön, lugn fredagkväll

Har mest spenderat fredagskvällen i soffan, bredvid min man, med datorn i knät. Småtittat på Idol. Jag har faktiskt, mer eller mindre, tittat på den tävlingen varje år. Detta år har jag dock inte funnit nåt speciellt stort intresse i att titta. Ingen är riktigt bra tycker jag... Och hon som åkte ut ikväll - Anna - luktar hon ständigt på nåt illa? Inget ont om henne, men hennes "lidelsefulla" min får en att tro att hon just släppt iväg en...

Godnatt.

Här är vi!


Tiden rusar fram....

Nu har jag varit mammaledig i snart 6 månader. 6 sköna månader. Sonen blir 5 månader nästa vecka. Tiden går grymt fort men samtidigt känns det som han har funnits så mycket längre... Vad gjorde man med all tid innan han fanns?

Mycket hinner hända på jobbet också när man inte är där. Fick reda på idag att finanskrisen även slår hårt mot min branch, och det kommer säkert vara flera som får sluta inom den närmsta tiden. Det är så himla trist att det ska vara så. Jag sitter säkert i alla fall. Tror jag.

 

Här har ni mig!

Tänkte ge mig in i bloggvärlden. Vet inte om det är nåt för mig....men jag gör ett försök.

För er som inte känner mig kan jag berätta att jag är:

Lyckligt gift sedan 2008 med mannen i mitt liv - Herr Knekt
Nybliven mamma (juni -08) och galet stolt över världens goaste pojke V
"Bonus-vuxen" till min mans coola kids A & F

Ni kommer att få lära känna mig bättre med tiden så det får räcka för nu....

Välkomna in i min värld!

RSS 2.0