Skönt med fredag!

Har bestämt att i helgen ska det hända grejer!
Jag ska packa inför flytten, träna, köpa en del välbehövliga grejer, laga mat, baka, städa, putsa inglasningen på balkongen, stryka, gå på bio....har jag tänkt..
Jag kommer hinna med allt...NOT.

Så var helgen över...

Idag tog jag, Adam och Viggo en tur till Ekerö. Vi gick runt i en möbelaffär ganska länge och tog sedan en fika i Drottningholms slottskafé. Det var mysigt fastän det var kyligt och blåsigt...
Viggo ville kolla in slottet...
På vägen hem körde vi förbi huset för att kolla vad som hänt sen sist. De har satt upp lite plåtar och fixat med fasaden och även grundmålat inne... Hela gården ser dock ut som ett sopberg....
Lyckades få en liten bild av insidan... Här är vardagsrummet. Det kommer att målas vitt och ha en fondtapet bakom soffan (väggen till höger).
Annars har helgen varit relativt lugn. Kom iväg och tränade i lördags! Det var skönt och behövligt. Förra gången jag tränade, blev jag super-förkyld dagen efter. Hoppas att jag förblir frisk nu när jag kommit igång!
Lite fix här hemma har vi hunnit med men jag har inte alls packat så mycket som jag hade planerat att göra. Får ta tag i det i veckan istället.
Felix och Alexandra har varit hos oss i helgen, så Viggo har fått träffa och riktig rå om sina stora syskon.
Nu ska jag förbereda lite för imorgon så det inte blir stress-måndag. På återseende.
Jag blir glad av att höra från er... Lämna ett spår =)
Kramar!

YouTube-Viggo

Jag känner att jag är helt värdelös på att blogga just nu. Jag har valt att koppla av med andra saker helt enkelt... men jag kommer tillbaka - var så säker!!
Bygget fortskrider.... Inflyttningsdatum börjar närma sig och det är febril aktivitet där på dagarna. Jag längtar så att jag nästan kräks!
Idag har vi varit på Beckers och planerat och tittat ut färg och tapet. Viggo sprang runt i affären - övertrött och knaprande på Mariekex. Adam ska träffa målaren imorgon för de ville komma igång nu..

Me Like!

Den här tapeten ska vi ha i köket! Najs, va?
Mer uppdatering kommer en annan dag. Jag vet....jag känner mig heeelt värdelös, men jag orkar inte. Jag är snor-trött.

Jag har hört från fröknarna på förskolan att Viggo somnar under varje lunch... Han äter men är nästan helt borta, och om de försöker ta upp honom för att lägga honom så blir han sur =). Det bästa han vet är ju att äta (näst efter att mysa m mamma och pappa alltså =)).
I söndags hände det hemma också.

Kolla in det här:



Full fart framåt!

En uppdatering är väl på sin plats...?
Det har varit en galen vecka! Det ena har avlöst det andra... Det är otroligt mycket på jobbet nu, jag känner att jag knappt hinner komma dit så ska jag packa ihop igen och åka hemåt. Vi hade månadsbokslut slutet på förra veckan och jag försöker fortfarande jobba ikapp... *puh*

Helgen var mysig i vanlig ordning... Lite ruggigt väder emellanåt, men vi hann med att vara ute litegrann..
Måndag hade Viggo fotografering på förskolan och jag hade glömt bort det...of course! Men, men vad gör det...? Han blev nog lika söt för det =). Ni ska få se resultatet sen!

I tisdags hade jag mitt livs första utvecklingssamtal...i egenskap av mamma. Det var egentligen bara en genomgång och utvärdering av inskolningen, vilken vi har varit väldigt nöjda med och fröknarna har alla varit jättebra och gulliga. Det gick super och de hade bara bra saker att säga!

Vi hade möte med kakelsättaren onsdag morgon i huset. Han ville börja så snart som möjligt, så vips var vi på väg mot Enköping och kakelfirman för att bestämma kakel och klinker för alla sådana utrymmen. Det tog oss ungefär 2,5 timme att välja plattor till hall/tvättstugegolv, 2 badrum och köket.... Skönt att det är gjort! Ska bli kul att se resultatet... Det är full aktivitet på bygget nu. Det spikas och hamras på utsidan och kaklas, borras och spikas på insidan. Adam har köpt lite flyttkartonger nu, så i helgen kommer vi nog passa på att packa undan lite.

Imorgon kväll kommer min vän Maria hit....Adam är på ett event med jobbet och vi ska ha tjejkväll när Viggo somnat. Sushi, rosé och tjatter...! Love it!

Avslutar med lite bilder på Sötnosen och hans nya åk!
Kram, vänner!

Har problem med blogg.se

Jag kan inte lägga upp bilder och det långa inlägget jag skrivit ikväll ser konstigt ut när jag testar lägga upp det...
Jag har mailat blogg.se om problemet, så förhoppningsvis fixar det sig...
Inlägget kommer i morgon istället! Ha det bra så länge.
Puss.

RSS 2.0