Förkylning, frigolit och fika...

Skönt med långhelg igen. Idag har vi tagit det lugnt, Viggo är fortfarande krasslig i halsen och Adam verkar ha åkt på samma bacill. Tråkigt...

Men vi tog en liten utflykt i alla fall. Till vårt "nya" område.

De har börjat lägga ut ramar av nån sorts frigolit på tomten där de ska gjuta. Det ser bra ut! Vi får ett bra läge på vår uteplats tror vi. Den hamnar precis vid det största äppelträdet som vi ser ut att få behålla (som oxå blir en bra avskärmning till grannhuset!).


Grannarna som köpte tomten bredvid oss har redan fått upp sitt hus. De ska snart flytta in! Men vi får vänta drygt 5 månader till =(.


Viggo imponerad av blommorna i trädet??!

Därefter åkte vi ner till båthamnen alldeles intill. Det var många som höll på med sina båtar. Stora som små, motorbåtar och såna med segel... Man blir lite sugen på att skaffa båt. Eller iofs... jag som har sån drunkningsfobi... får nog strunta i det.

Vi  stannade till och tog en kaffe i motorbåtssällskapets fik. Kaffet smakade skit med utsikten fin.

Viggo har väl världens coolaste jacka!?? Han fick den av våra fina vänner från Sigtuna! (Tack än en gång!)


Viggo fick välling innan vi drog hemåt.

Imorgon hade vi tänkt fixa lite i lägenheten och, hör o häpna, VI SKA KÖRA BORT BANG OLUFSEN MONSTRET PÅ LÖRDAG! Inte en dag för tidigt.

Önskar alla en god natt!! Kram!

Kommentarer
Postat av: Kicki

Ciao ! Jag har blivit helt "båtbiten" sedan vi flyttade hit till havstrakter. Vi har båt. Det är kanon ! Särskilt när man får vara ute nån vecka och bo och mysa. det är kanon !

2009-05-22 @ 12:06:52
URL: http://kixvix.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0