Frisör-premiär!

Vi åkte till Kista Galleria igår med förhoppningen att hitta en bra frisör med vana att klippa barn. Och vad hittade vi om inte ett helt nytt, fräscht våningsplan för bara barn/föräldrar. En frisör specialiserad på barn. Alla stolar var små rallybilar och det fanns tv-skärmar på väggarna som visade barnfilm.
Perfekt! Allt började verkligen perfekt. Viggo älskade bilen. Men när killen skulle börja klippa och kamma så blev Viggo sååå rädd och de kommande 10 minuterna var för honom inte kul alls. Trots det så blev håret kortare och vi fick en "ny" kille.

Eftersom han vägrade ha på sig klipp-förklädet (eller vad heter det egentligen??), hade han en massa hår överallt. Det blev bad direkt när han kom hem. Det hade han däremot inget emot! =)




Imorgon fyller Adam år, så då blir det presenter och go-fika. Hade tänkt överraska med frukost-på-säng, present och sång. Undra om jag orkar??!

Ja... jag måste ju berätta... Jag har turen att ha 2 älskade vänner som har bestämt sig att gifta sig i år! (Dock inte med varann=)) Hur häftigt är inte det! Jag är så glad för dem båda!
Linda & Pierre gifter sig 15/5
Kicki & Pelle gifter sig 5/6

...i det sistnämda ska jag vara tärna! Jipppiee!

Nu måste jag gå i säng om jag ska orka fira i morgon bitti!
Pussar o Kramar ///


Kommentarer
Postat av: Kicki

Fast vi har ändrat datum till 5/6...

2010-02-11 @ 13:26:11
URL: http://kixvix.blogg.se/
Postat av: Anonym

Sorry Kix.... jag har ändrat nu... såklart att jag minns att ni ändrat nu ;) Jag kommer på rätt dag, jag lovar ;)

2010-02-11 @ 20:52:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0